Home > Bestanden > upeksvr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een upeksvr fout

Upeksvr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of upeksvr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om upeksvr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Fingerprint Server Process. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat upeksvr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Upeksvr.exe bestandsinfo

Het proces Fingerprint Server Process for Vista hoort bij de software Protector Suite QL of Upek Touchchip Fingerprint Reader of Fingerprint Reader Suite of Protector Suite of ThinkVantage Fingerprint Software van UPEK (www.authentec.com)..

Omschrijving: Windows heeft upeksvr.exe niet nodig. Bestand upeksvr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 21,504 bytes (73% van alle voorkomende bestanden), 29,184 bytes, 57,608 bytes, 86,864 bytes of 27,400 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/upeksvr.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 33% gevaarlijk.

Als upeksvr.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 14% gevaarlijk. Bestandsformaat is 84,816 bytes (71% van alle voorkomende bestanden) of 57,168 bytes. De toepassing kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Upeksvr.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het is geen Windows systeembestand. Upeksvr.exe is een bestand met Verisign signatuur.
Als u problemen heeft met upeksvr.exe, kunt u de ontwikkelaar, www.dell.com, om ondersteuning vragen, of Upek Touchchip Fingerprint Reader verwijderen in het Windows Configuratiescherm onder Software of Programa's.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als upeksvr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het upeksvr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over upeksvr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

upeksvr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.