Home > Bestanden > uphclean.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een uphclean fout

Uphclean.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of uphclean.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om uphclean.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update User Profile Hive Cleanup Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat uphclean.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Uphclean.exe bestandsinfo

Het proces User Profile Hive Cleanup Service hoort bij de software User Profile Hive Cleanup of User Profile Hive Cleanup Service of UPHClean_16D of DDWE Soap Client Components van Microsoft (www.microsoft.com) of Windows® Codename Longhorn DDK provider..

Omschrijving: Windows heeft uphclean.exe niet nodig. Uphclean.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in de map C:\Windows\System32 of in een submap van C:\Windows (normally C:\Program Files\UPHClean\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 241,725 bytes (81% van alle voorkomende bestanden), 192,573 bytes, 399,872 bytes of 200,765 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/uphclean.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Bestand uphclean.exe is geen Windows systeembestand. Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 31% gevaarlijk.

  • Als uphclean.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk. Bestandsformaat is 241,725 bytes. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Programma is niet zichtbaar. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand uphclean.exe is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als uphclean.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het uphclean.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Een service voor hulp bij traag afmelden en niet-opgeloste profielproblemen. (nadere informatie)
peter.van.o
58 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het niet beoordeeld ("weet niet").
Als je meer weet over uphclean.exe, deel je kennis dan en help anderen.

uphclean scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.