Home > Bestanden > UPnPFramework.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een UPnPFramework fout

UPnPFramework.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of UPnPFramework.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om UPnPFramework.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Sony UPnP Framework. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat UPnPFramework.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

UPnPFramework.exe bestandsinfo

Het proces Sony UPnP Framework hoort bij de software VAIO Media Integrated Server van Sony (www.sony.com)..

Omschrijving: Windows heeft UPnPFramework.exe niet nodig. UPnPFramework.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - usually C:\Program Files\Common Files\Sony Shared\VAIO Media Platform\, C:\Program Files\Sony\vaio media integrated server\Platform\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 733,184 bytes (41% van alle voorkomende bestanden), 1,089,536 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/upnpframework.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeembestand. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. UPnPFramework.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

Als UPnPFramework.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk. Bestandsformaat is 585,728 bytes (56% van alle voorkomende bestanden), 581,632 bytes, 675,840 bytes, 679,936 bytes of 708,608 bytes. Het programma is niet zichtbaar. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het is geen Windows systeemcomponent. UPnPFramework.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als UPnPFramework.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het UPnPFramework.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
60 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over UPnPFramework.exe, deel je kennis dan en help anderen.

UPnPFramework scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.