Home > Bestanden > USBDetector.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een USBDetector fout

USBDetector.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of USBDetector.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om USBDetector.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update usb1. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat USBDetector.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

USBDetector.exe bestandsinfo

Het proces usb1 hoort bij de software ali usb1 van ali (www.ali.com.tw)..

Omschrijving: Windows heeft USBDetector.exe niet nodig. Bestand USBDetector.exe bevindt zich in een submap van C:\. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 53,248 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/usbdetector.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Bestand USBDetector.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing is niet zichtbaar. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als USBDetector.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het USBDetector.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over USBDetector.exe, deel je kennis dan en help anderen.

USBDetector scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.