Home > Bestanden > userini.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus userini te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen userini.exe als malware, b.v. Kaspersky herkent het als Email-Worm.Win32.Joleee.exo of Packed.Win32.Krap.x, en Sophos herkent het als Mal/FakeAV-CZ.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de userini.exe worm

Hints om userini.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Generic Host Process. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat userini.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Userini.exe bestandsinfo

Het proces Generic Host Process for Win32 Services of Vsicpps Application of Wdkpvd Application hoort bij de software Vsicpps Application of Microsoft Windows Operating System of Wdkpvd Application van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: userini.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Userini.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 55,808 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 76,564 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/userini.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Userini.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma is niet zichtbaar. Bestand userini.exe is geen Windows systeembestand. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 90% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het userini.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over userini.exe, deel je kennis dan en help anderen.

userini scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.