Home > Bestanden > userinit.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een userinit fout

Userinit.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of userinit.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om userinit.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Userinit Logon Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat userinit.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Userinit.exe bestandsinfo

Het proces Userinit Logon Application of honey of hello of love of Aanmeldingstoepassing Userinit of task hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of honey of F YOU of thanhminh of Hav_online of THANHMINH of Besturingssysteem Microsoft Windows of Project1 van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: userinit.exe is belangkrijg voor Windows. Bestand userinit.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 24,576 bytes (35% van alle voorkomende bestanden), 104,960 bytes en nog 19 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/userinit.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Userinit.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 29% gevaarlijk.

  • Als userinit.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 83% gevaarlijk. Bestandsformaat is 69,632 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 82,432 bytes en nog 21 varianten. Er is geen omschrijving van het programma. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Userinit, Run, User Shell Folders). Het bestand is geen Windows systeembestand. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Userinit.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.
  • Als userinit.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk. Bestandsformaat is 24,576 bytes. De toepassing heeft een zichtbaar venster. Userinit.exe is een bestand met Microsoft signatuur. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Userinit, Run, User Shell Folders). Het is geen Windows kernbestand.
  • Als userinit.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 22,016 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 22,528 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als userinit.exe. Controleer daarom het userinit.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over userinit.exe, deel je kennis dan en help anderen.

userinit scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.