Home > Bestanden > usnsvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een usnsvc fout

Usnsvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of usnsvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om usnsvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update usnsvc.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat usnsvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Usnsvc.exe bestandsinfo

Het proces Messenger Sharing USN Journal Reader Service hoort bij de software Windows Live Messenger of Messenger of Messenger USN Journal Reader service voor Gedeelde mappen of Microsoft Word Viewer (versie 97) of Messenger Sharing Folders USN Journal Reader service van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft usnsvc.exe niet nodig. Bestand usnsvc.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 97,136 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 98,328 bytes, 98,672 bytes, 39,936 bytes of 98,840 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/usnsvc.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeembestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Als usnsvc.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 85% gevaarlijk. Bestandsformaat is 118,784 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 112,128 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent. Usnsvc.exe kan zichzelf verbergen en toepassingen monitoren.

Als usnsvc.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 90% gevaarlijk. Bestandsformaat is 38,912 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Usnsvc.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing is niet zichtbaar. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Bestand usnsvc.exe is geen Windows kernbestand. Usnsvc.exe kan zichzelf verbergen en toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als usnsvc.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het usnsvc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
65 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over usnsvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

usnsvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.