Home > Bestanden > UStorSrv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een UStorSrv fout

UStorSrv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of UStorSrv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om UStorSrv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update OTi Content Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat UStorSrv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

UStorSrv.exe bestandsinfo

Het proces OTi Content Service hoort bij de software OTi Content Service of UStorage Server Service of BJC-4300 van OTi (www.otiglobal.com)..

Omschrijving: UStorSrv.exe is onderdeel van de U-Storage Tools, een softwarepakket waarmee gegevens worden gecodeerd op USB flash drives. Het komt in voorverpakkingen met flash drives van een aantal fabrikanten, waaronder Imation, Sharkoon en anderen. Gebruik van de encryptie functie is optioneel, maar als het wordt gebruikt, zal u geen toegang tot gecodeerde gegevens krijgen zonder deze software.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft UStorSrv.exe niet nodig. Bestand UStorSrv.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 139,264 bytes (98% van alle voorkomende bestanden) of 143,360 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ustorsrv.exe.html 
Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. UStorSrv.exe is geen Windows systeemcomponent. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 69% gevaarlijk.

  • Als UStorSrv.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk. Bestandsformaat is 139,264 bytes. Het proces heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het is geen Windows kernbestand.
    Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > BJC-4300).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als UStorSrv.exe. Controleer daarom het UStorSrv.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over UStorSrv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

UStorSrv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.