Home > Bestanden > utscsi.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een utscsi fout

Utscsi.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of utscsi.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om utscsi.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update UTSCSI Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat utscsi.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Utscsi.exe bestandsinfo

Het proces UTSCSI Application hoort bij de software UTSCSI Application of USBest Service Zero of Usbest Service Zero of Adobe Acrobat van USBest (www.usbestchina.com)..

Omschrijving: Windows heeft utscsi.exe niet nodig. Bestand utscsi.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows of in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 45,056 bytes (77% van alle voorkomende bestanden) of 45,568 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/utscsi.exe.html 
Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma is niet zichtbaar. Bestand utscsi.exe is geen Windows kernbestand. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als utscsi.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het utscsi.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over utscsi.exe, deel je kennis dan en help anderen.

utscsi scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.