Home > Bestanden > VAIOUpdt.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een VAIOUpdt fout

VAIOUpdt.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of VAIOUpdt.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om VAIOUpdt.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update VAIO Update. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat VAIOUpdt.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

VAIOUpdt.exe bestandsinfo

Het proces VAIO Update of VAIOUpdt hoort bij de software VAIO Update van Sony (www.sony.com)..

Omschrijving: Windows heeft VAIOUpdt.exe niet nodig. Bestand VAIOUpdt.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (mainly C:\Program Files\sony\vaio update 2\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 151,552 bytes (48% van alle voorkomende bestanden), 135,168 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/vaioupdt.exe.html 
Bestand VAIOUpdt.exe is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. VAIOUpdt.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 49% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als VAIOUpdt.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het VAIOUpdt.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
61 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over VAIOUpdt.exe, deel je kennis dan en help anderen.

VAIOUpdt scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.