Home > Bestanden > VAServ.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus VAServ te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen VAServ.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de VAServ.exe worm

Hints om VAServ.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update VAServ Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat VAServ.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

VAServ.exe bestandsinfo

Het proces VAServ Application hoort bij de software VAIO Action Setup van Sony (www.sony.com)..

Omschrijving: VAServ.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand VAServ.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (typically C:\Program Files\Sony\VAIO Action Setup\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 40,960 bytes (83% van alle voorkomende bestanden) of 53,248 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/vaserv.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Bestand VAServ.exe is geen Windows systeembestand. Het kan toetsenbordinputs onthouden. VAServ.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het VAServ.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
60 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over VAServ.exe, deel je kennis dan en help anderen.

VAServ scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.