Home > Bestanden > VESMgr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een VESMgr fout

VESMgr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of VESMgr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om VESMgr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update VAIO Event Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat VESMgr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

VESMgr.exe bestandsinfo

Het proces VAIO Event Service (Service Module) of VAIO Control Center (Service Module) hoort bij de software VAIO Event Service of VAIO Control Center van Sony (www.sony.com)..

Omschrijving: Windows heeft VESMgr.exe niet nodig. VESMgr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 176,128 bytes (26% van alle voorkomende bestanden), 153,600 bytes en nog 12 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/vesmgr.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand VESMgr.exe is geen Windows kernbestand. VESMgr.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als VESMgr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het VESMgr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over VESMgr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

VESMgr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.