Home > Bestanden > vetmsg.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een vetmsg fout

Vetmsg.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of vetmsg.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om vetmsg.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CA Antivirus Realtime Messaging Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat vetmsg.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Vetmsg.exe bestandsinfo

Het proces CA Antivirus Realtime Messaging Service of vetmsg hoort bij de software Computer Associates Antivirus of CA Internet Security Suite of CA Anti-Virus of eTrust EZ Armor van CA (www.ca.com) of Computer Associates International (www.ca.com)..

Omschrijving: VetMsg.exe is onderdeel van het antivirus programma van Computer Associates. VetMsg.exe is verantwoordelijk voor het scannen op en tegenhouden van inkomende virussen en trojans. Als je dit proces beëindigt, zal je antivirus software niet langer correct functioneren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft vetmsg.exe niet nodig. Vetmsg.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ - mostly C:\Program Files\ca\etrust ez armor\etrust ez antivirus\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 201,840 bytes (36% van alle voorkomende bestanden), 243,216 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/vetmsg.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent. Vetmsg.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 43% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als vetmsg.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het vetmsg.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
69 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over vetmsg.exe, deel je kennis dan en help anderen.

vetmsg scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.