Home > Bestanden > vidalia.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een vidalia fout

Vidalia.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of vidalia.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om vidalia.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Vidalia. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat vidalia.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Vidalia.exe bestandsinfo

Het proces Vidalia hoort bij de software Privoxy of Vidalia van vidalia-project.net (www.torproject.org/projects/vidalia.html.en)..

Omschrijving: Windows heeft vidalia.exe niet nodig. Vidalia.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 11,852,288 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 2,860,304 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/vidalia.exe.html 
Bestand vidalia.exe is geen Windows kernbestand. Vidalia.exe kan toepassingen monitoren, verbind met Internet en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk.

  • Als vidalia.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,379,776 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het proces heeft geen zichtbaar venster. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het is geen Windows kernbestand. Vidalia.exe kan toepassingen monitoren.
  • Als vidalia.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk. Bestandsformaat is 6,239,727 bytes. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als vidalia.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het vidalia.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
72 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over vidalia.exe, deel je kennis dan en help anderen.

vidalia scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.