Home > Bestanden > ViewBarBHO.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ViewBarBHO fout

ViewBarBHO.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ViewBarBHO.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ViewBarBHO.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ViewBarBHO Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ViewBarBHO.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ViewBarBHO.dll bestandsinfo

Het proces ViewBarBHO Module hoort bij de software Viewpoint Toolbar (versie V35) of ViewBarBHO Module of Space Synthesizer of Viewpoint van Viewpoint (www.viewpoint.com)..

Omschrijving: Dit proces is een browser help object (BHO) ter uitvoering van de Viewpoint werkbalk in Internet Explorer. Deze add-on biedt een aantal functies voor IE gebruikers, met inbegrip van de grafische verbeteringen in de zoekresultaten, geavanceerde pop-up blokkering en vergelijkende zoekfuncties. Het is niet essentieel, maar wordt het best beëindigd door het verwijderen van de werkbalk wanneer u deze niet nodig heeft.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft ViewBarBHO.dll niet nodig. Bestand ViewBarBHO.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (common is C:\Program Files\Viewpoint\Viewpoint Toolbar\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 32,867 bytes (58% van alle voorkomende bestanden), 38,584 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/viewbarbho.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is A7327C09-B521-4EDB-8509-7D2660C9EC98. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. ViewBarBHO.dll is geen Windows kernbestand. ViewBarBHO.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 61% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ViewBarBHO.dll. Controleer daarom het ViewBarBHO.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ViewBarBHO.dll, deel je kennis dan en help anderen.

ViewBarBHO scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.