Home > Bestanden > ViewMgr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ViewMgr fout

ViewMgr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ViewMgr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ViewMgr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ViewMgr. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ViewMgr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ViewMgr.exe bestandsinfo

Het proces ViewMgr hoort bij de software Viewpoint Manager of Adobe Integrated Runtime van Viewpoint (www.viewpoint.com)..

Omschrijving: Dit proces implementeert de Viewpoint Manager, die deel uitmaakt van het Viewpoint Media Player programma. De Viewpoint Manager loopt op de achtergrond en controleert periodiek of er updates voor de media player beschikbaar zijn. Dit wordt vaak samen met AOL Instant Messenger (AIM) geïnstalleerd, en kan worden geïnstalleerd op nieuwe merk PC's.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft ViewMgr.exe niet nodig. ViewMgr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (normally C:\Program Files\Viewpoint\Viewpoint Manager\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 112,336 bytes (88% van alle voorkomende bestanden), 106,557 bytes, 111,816 bytes of 112,072 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/viewmgr.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. ViewMgr.exe is geen Windows kernbestand. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het is digitaal gesigneerd. ViewMgr.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ViewMgr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ViewMgr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ViewMgr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ViewMgr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.