Home > Bestanden > VirtualDNS.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus VirtualDNS te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen VirtualDNS.dll als malware, bijv. Symantec herkent het als Trojan Horse, en Kaspersky herkent het als not-a-virus:AdWare.Win32.Webdir.b of not-a-virus:AdWare.Win32.WebSearch.bb.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de VirtualDNS.dll worm

Hints om VirtualDNS.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update vDNS Plugin. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat VirtualDNS.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

VirtualDNS.dll bestandsinfo

Het proces vDNS Plugin of TODO: File description hoort bij de software vDNS of TODO: Product name van vDNS of TODO: Company name..

Omschrijving: VirtualDNS.dll is adware die je surfgedrag en persoonlijke gegevens in de gaten houdt. Door dit programma te verwijderen vergroot je de veiligheid en pricacy van je computer.

Gedetailleerde Analyse: VirtualDNS.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand VirtualDNS.dll bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 111,616 bytes (93% van alle voorkomende bestanden) of 128,512 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/virtualdns.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 86C510E9-97EF-4749-914F-0280247BE3A6. VirtualDNS.dll is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows kernbestand. Bestand VirtualDNS.dll is een bestand zonder informatie over de maker ervan. VirtualDNS.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 76% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het VirtualDNS.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
37 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over VirtualDNS.dll, deel je kennis dan en help anderen.

VirtualDNS scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.