Home > Bestanden > VistaDrive.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een VistaDrive fout

VistaDrive.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of VistaDrive.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om VistaDrive.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update VistaDrive.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat VistaDrive.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

VistaDrive.exe bestandsinfo

Het proces Changes default icons to Vista-style icons bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: Windows heeft VistaDrive.exe niet nodig. Bestand VistaDrive.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 280,779 bytes (95% van alle voorkomende bestanden), 215,845 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/vistadrive.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Bestand VistaDrive.exe is geen Windows systeemcomponent. Bestand VistaDrive.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma is niet zichtbaar. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. VistaDrive.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 91% gevaarlijk.

Als VistaDrive.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,596,230 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. VistaDrive.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het is geen Windows kernbestand. VistaDrive.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als VistaDrive.exe. Controleer daarom het VistaDrive.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
55 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over VistaDrive.exe, deel je kennis dan en help anderen.

VistaDrive scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.