Home > Bestanden > VistaStartMenu.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus VistaStartMenu te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen VistaStartMenu.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de VistaStartMenu.exe worm

Hints om VistaStartMenu.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Vista Start Menu program. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat VistaStartMenu.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

VistaStartMenu.exe bestandsinfo

Het proces Vista Start Menu program of Start Menu program hoort bij de software Vista Start menu of Transform XP to Vista of Vista Start Menu van OrdinarySoft (www.ordinarysoft.com)..

Omschrijving: VistaStartMenu.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. VistaStartMenu.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,702,064 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 2,136,064 bytes en nog 23 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/vistastartmenu.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Bestand VistaStartMenu.exe is geen Windows kernbestand. Het kan toetsenbordinputs onthouden. VistaStartMenu.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 75% gevaarlijk.

Als VistaStartMenu.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 94% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,198,248 bytes. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. VistaStartMenu.exe is digitaal gesigneerd. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, User Shell Folders). Het kan toetsenbordinputs onthouden. Het bestand is geen Windows systeembestand. VistaStartMenu.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.
De software ontwikkelaar Ordinarysoft biedt een uninstaller aan (Configuratiescherm->Software->Vista Start Menu).

Belangrijk: Controleer het VistaStartMenu.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
55 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over VistaStartMenu.exe, deel je kennis dan en help anderen.

VistaStartMenu scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.