Home > Bestanden > Vknt.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus Vknt te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen Vknt.exe als malware, bv. Symantec herkent het als W32.Magistr.24876@mm of Trojan Horse, en Microsoft herkent het als Trojan:Win32/Bumat!rts.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de Vknt.exe worm

Hints om Vknt.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Vietkey. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Vknt.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Vknt.exe bestandsinfo

Het proces hoort bij de software Vietkey (versie 2000, 2007) van onbekend..

Omschrijving: Vknt.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Vknt.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 78,848 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 82,944 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/vknt.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Het proces heeft een zichtbaar venster. Er is geen bestandsinformatie. Bestand Vknt.exe is geen Windows systeembestand. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 77% gevaarlijk.

Als Vknt.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 81% gevaarlijk. Bestandsformaat is 83,968 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 153,088 bytes, 78,848 bytes, 80,384 bytes of 157,184 bytes. Het programma heeft een zichtbaar venster. Vknt.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Bestand Vknt.exe is geen Windows systeembestand.

Als Vknt.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk. Bestandsformaat is 157,184 bytes. Het programma heeft een zichtbaar venster. Vknt.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Bestand Vknt.exe is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Controleer het Vknt.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
55 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Vknt.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Vknt scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.