Home > Bestanden > vlc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een vlc fout

Vlc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of vlc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om vlc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update VLC media player. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat vlc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Vlc.exe bestandsinfo

Het proces VLC media player (versie 2.0.5, 2.0.1, 2.0.2, 2.1.0, 2.1.1) hoort bij de software VLC media player of VideoLAN VLC media player van the VideoLAN Team (www.videolan.org) of VideoLAN Team (www.videolan.org) of VideoLAN..

Omschrijving: Windows heeft vlc.exe niet nodig. Vlc.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 108,544 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 114,840 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/vlc.exe.html 
Vlc.exe is geen Windows systeemcomponent. Het proces is niet zichtbaar. Er is geen omschrijving van het programma. Vlc.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk.

Als vlc.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk. Bestandsformaat is 232,960 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 233,984 bytes of 253,440 bytes. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is geen Windows systeemcomponent. Bestand vlc.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Vlc.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als vlc.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het vlc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over vlc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

vlc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.