Home > Bestanden > vm303_sti.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een vm303_sti fout

Vm303_sti.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of vm303_sti.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om vm303_sti.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Vimicro. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat vm303_sti.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Vm303_sti.exe bestandsinfo

Het proces Vimicro hoort bij de software BIGDOG van Vimicro (www.vimicro.com)..

Omschrijving: vm303_sti.exe wordt gebruikt door webcams van Vimicro. Dit programma is een stuurprogramma voor je webcam en is een essentieel onderdeel voor het functioneren van je webcam. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zal je webcam niet meer goed functioneren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft vm303_sti.exe niet nodig. Bestand vm303_sti.exe bevindt zich in de map C:\Windows of soms in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 61,440 bytes (94% van alle voorkomende bestanden), 49,152 bytes, 53,248 bytes of 81,920 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/vm303_sti.exe.html 
Vm303_sti.exe is geen Windows systeemcomponent. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand vm303_sti.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als vm303_sti.exe. Controleer daarom het vm303_sti.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over vm303_sti.exe, deel je kennis dan en help anderen.

vm303_sti scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.