Home > Bestanden > vm_sti.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een vm_sti fout

Vm_sti.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of vm_sti.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om vm_sti.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update BIGDOG. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat vm_sti.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Vm_sti.exe bestandsinfo

Het proces BIGDOG of Still Image (STI) Driver of Vimicro hoort bij de software BIGDOG van BIGDOG of VM (www.vm.ibm.com) of Vimicro (www.vimicro.com)..

Omschrijving: Dit proces is onderdeel van een programma "BigDog" genaamd, dat wordt gebruikt voor de uitvoering van bepaalde functies op het gebied van multimedia producten van het bedrijf ViMicro. Men komt het vaak tegen na de installatie van de besturingsprogramma's voor bepaalde webcams. Het is moeilijk om veel meer details over dit proces te verstrekken, maar zolang u over een webcam van ViMicro beschikt is het proces is veilig, en moet het blijven draaien om te zorgen voor volledige functionaliteit.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft vm_sti.exe niet nodig. Bestand vm_sti.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 40,960 bytes (84% van alle voorkomende bestanden), 49,152 bytes, 53,248 bytes, 45,056 bytes of 25,600 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/vm_sti.exe.html 
Het is geen Windows kernbestand. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als vm_sti.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het vm_sti.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
68 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over vm_sti.exe, deel je kennis dan en help anderen.

vm_sti scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.