Home > Bestanden > vmntemplateX.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een vmntemplateX fout

VmntemplateX.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of vmntemplateX.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om vmntemplateX.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update dtx Dynamic Link Library. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat vmntemplateX.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

VmntemplateX.dll bestandsinfo

Het proces dtx Dynamic Link Library hoort bij de software dtx Dynamic Link Library van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft vmntemplateX.dll niet nodig. Bestand vmntemplateX.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 81,920 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/vmntemplatex.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is c3721e85-f0ac-4b7e-ae4c-3e738011dc9d of 70dd86e8-b5bc-4e4a-9d5c-b6234c24323c of nog 7 varianten. Er is geen omschrijving van het programma. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. VmntemplateX.dll is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als vmntemplateX.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het vmntemplateX.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over vmntemplateX.dll, deel je kennis dan en help anderen.

vmntemplateX scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.