Home > Bestanden > VPTray.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een VPTray fout

VPTray.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of VPTray.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om VPTray.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Symantec AntiVirus. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat VPTray.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

VPTray.exe bestandsinfo

Het proces Symantec AntiVirus of Norton AntiVirus of Symantec Client Security hoort bij de software Symantec AntiVirus of Symantec Client Security of Norton AntiVirus Corporate of Symantec AntiVirus Client van Symantec (www.symantec.com) of University of Toronto..

Omschrijving: VPTray.exe is onderdeel van Norton Anti-Virus. Dit programma is een pictogram in de systeemtray, dat toegang biedt tot verschillende onderdelen van je antivirus software. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zal je antivirus software niet langer meer goed kunnen werken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft VPTray.exe niet nodig. Bestand VPTray.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (typically C:\Program Files\Symantec_Client_Security\Symantec AntiVirus\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 125,168 bytes (14% van alle voorkomende bestanden), 73,728 bytes en nog 16 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/vptray.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Het bestand is geen Windows systeembestand. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. VPTray.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. VPTray.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 12% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als VPTray.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het VPTray.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
72 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over VPTray.exe, deel je kennis dan en help anderen.

VPTray scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.