Home > Bestanden > vseamps.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een vseamps fout

Vseamps.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of vseamps.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om vseamps.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update vseamps.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat vseamps.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Vseamps.exe bestandsinfo

Het proces AVSDK5 Active Protection Singleton Service hoort bij de software AVSDK5 van Commtouch of Authentium (www.authentium.com)..

Omschrijving: Windows heeft vseamps.exe niet nodig. Vseamps.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 97,120 bytes (41% van alle voorkomende bestanden), 117,288 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/vseamps.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is digitaal gesigneerd. Het is geen Windows kernbestand. Het is een bestand met Verisign signatuur. De toepassing kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 11% gevaarlijk.

Als vseamps.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 115,752 bytes. Het programma is niet zichtbaar. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als vseamps.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het vseamps.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over vseamps.exe, deel je kennis dan en help anderen.

vseamps scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.