Home > Bestanden > vsmon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een vsmon fout

Vsmon.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of vsmon.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om vsmon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update TrueVector Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat vsmon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Vsmon.exe bestandsinfo

Het proces TrueVector Service hoort bij de software ZoneAlarm of TrueVector Service of ZoneAlarm Firewall of Integrity Agent of Check Point Internet Security of ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall of TrueVector Internet Monitor of ZoneAlarm Security Suite van Zone Labs (www.zonelabs.com) of Check Point Software Technologies LTD..

Omschrijving: De Zone Alarm True Vector dienst is het primaire functionele component van het Zone Alarm firewall programma. Het controleert het inkomende en uitgaande internetverkeer, blokkeert veiligheidsbedreigingen en genereert signaleringen op basis van de gebruikers beveiligingsinstellingen. Beëindiging van dit proces zal de bescherming van Zone Alarm stopzetten tot de PC opnieuw wordt opgestart.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft vsmon.exe niet nodig. Vsmon.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows - usually C:\WINDOWS\SYSTEM32\ZoneLabs\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 75,304 bytes (38% van alle voorkomende bestanden), 75,568 bytes en nog 28 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/vsmon.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Vsmon.exe is geen Windows kernbestand. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Vsmon.exe kan toepassingen monitoren, andere programma's manipuleren en zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 13% gevaarlijk.

  • Als vsmon.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 12% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,445,304 bytes (29% van alle voorkomende bestanden), 2,447,888 bytes en nog 7 varianten. Het proces is niet zichtbaar. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand vsmon.exe is geen Windows systeemcomponent. Het programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Vsmon.exe is een bestand met Verisign signatuur. Vsmon.exe kan toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als vsmon.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het vsmon.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
59 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over vsmon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

vsmon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.