Home > Bestanden > vsnp2uvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een vsnp2uvc fout

Vsnp2uvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of vsnp2uvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om vsnp2uvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CameraMonitor Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat vsnp2uvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Vsnp2uvc.exe bestandsinfo

Het proces CameraMonitor Application hoort bij de software CameraMonitor Application van Sonix (www.sonix.com.tw)..

Omschrijving: Windows heeft vsnp2uvc.exe niet nodig. Bestand vsnp2uvc.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 569,344 bytes (46% van alle voorkomende bestanden), 675,840 bytes, 662,016 bytes of 684,032 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/vsnp2uvc.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Bestand vsnp2uvc.exe is geen Windows systeembestand. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Vsnp2uvc.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 39% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als vsnp2uvc.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het vsnp2uvc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
34 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over vsnp2uvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

vsnp2uvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.