Home > Bestanden > vsnpstd.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een vsnpstd fout

Vsnpstd.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of vsnpstd.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om vsnpstd.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CameraMonitor MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat vsnpstd.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Vsnpstd.exe bestandsinfo

Het proces CameraMonitor MFC Application hoort bij de software CameraMonitor Application of CameraMonitor MFC Application van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft vsnpstd.exe niet nodig. Bestand vsnpstd.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 40,960 bytes (44% van alle voorkomende bestanden), 286,720 bytes, 339,968 bytes of 344,064 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/vsnpstd.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het bestand is geen Windows kernbestand. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het programma heeft geen zichtbaar venster. Vsnpstd.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als vsnpstd.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het vsnpstd.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over vsnpstd.exe, deel je kennis dan en help anderen.

vsnpstd scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.