Home > Bestanden > vsnpstd3.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een vsnpstd3 fout

Vsnpstd3.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of vsnpstd3.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om vsnpstd3.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CameraMonitor Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat vsnpstd3.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Vsnpstd3.exe bestandsinfo

Het proces CameraMonitor Application of CameraMonitor MFC Application hoort bij de software CameraMonitor Application van Sonix (www.sonix.com.tw)..

Omschrijving: vsnpstd3.exe wordt geïnstalleerd en gebruikt door diverse webcams en andere visuele randapparaten die via de USB poort met je computer zijn verbonden. Als je zo’n randapparaat gebruikt, dan moet je deze software niet verwijderen, maar als dat niet zo is, kun je het veilig wissen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft vsnpstd3.exe niet nodig. Vsnpstd3.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 827,392 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 339,968 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/vsnpstd3.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Programma heeft geen zichtbaar venster. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als vsnpstd3.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het vsnpstd3.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over vsnpstd3.exe, deel je kennis dan en help anderen.

vsnpstd3 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.