Home > Bestanden > VSSVC.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een VSSVC fout

VSSVC.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of VSSVC.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om VSSVC.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft Volume Shadow Copy Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat VSSVC.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

VSSVC.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft® Volume Shadow Copy Service of Servicio de instantáneas de volumen de Microsoft of Microsoft® Volumeschattenkopie-Dienst hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Besturingssysteem Microsoft Windows of Sistema operativo Microsoft Windows of Betriebssystem Microsoft Windows van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: VSSVC.exe is belangkrijg voor Windows. VSSVC.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 289,792 bytes (38% van alle voorkomende bestanden), 924,160 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/vssvc.exe.html 
Bestand VSSVC.exe is een Windows kernsysteembestand. Bestand VSSVC.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 4% gevaarlijk.

Als VSSVC.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 33% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,600,512 bytes. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. VSSVC.exe is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als VSSVC.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het VSSVC.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over VSSVC.exe, deel je kennis dan en help anderen.

VSSVC scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.