Home > Bestanden > vswp.vxd Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een vswp fout

Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of vswp.vxd een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om vswp.vxd gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update vswp.vxd. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat vswp.vxd voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Vswp.vxd bestandsinfo

Het bestand zelf geeft weinig informatie over haar ontwikkelaar. Echter, hier zijn wat tips over vswp.vxd.

Omschrijving: Windows heeft vswp.vxd niet nodig. Bestand vswp.vxd bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 701,016 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/vswp.vxd.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: system.ini). Bestand vswp.vxd is geen Windows kernbestand. vswp.vxd lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk.

Als vswp.vxd wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk. Bestandsformaat is 410,112 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 328,704 bytes. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: system.ini). Het is geen Windows systeembestand. vswp.vxd lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als vswp.vxd. Controleer daarom het vswp.vxd proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over vswp.vxd, deel je kennis dan en help anderen.

vswp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.