Home > Bestanden > VTTimer.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een VTTimer fout

VTTimer.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of VTTimer.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om VTTimer.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update S3Timer. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat VTTimer.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

VTTimer.exe bestandsinfo

Het proces S3Timer hoort bij de software S3 Graphics, Inc. Utilities van S3 Graphics (www.s3graphics.com)..

Omschrijving: VTTimer.exe is een onderdeel van een suite van tools "de S3 Screentoys" genaamd, die is geïnstalleerd als onderdeel van de driver voor S3 grafische chipsets. Dit programma biedt diagnostische mogelijkheden voor het oplossen van problemen met S3 grafische chips, en implementeert ook extra functies die specifiek zijn voor S3 producten. Hoewel het kan worden beëindigd, is het niet aanbevolen als u geen toegang heeft tot de volledige functionaliteit van uw hardware.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft VTTimer.exe niet nodig. Bestand VTTimer.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 53,248 bytes (80% van alle voorkomende bestanden), 49,152 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/vttimer.exe.html 
Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Het is geen Windows systeemcomponent. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand VTTimer.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als VTTimer.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het VTTimer.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over VTTimer.exe, deel je kennis dan en help anderen.

VTTimer scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.