Home > Bestanden > VTtrayp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een VTtrayp fout

VTtrayp.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of VTtrayp.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om VTtrayp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update s3contrl. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat VTtrayp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

VTtrayp.exe bestandsinfo

Het proces s3contrl (versie (32-bit)) hoort bij de software Part of (versie S3 Screen Toys) van S3 Graphics Co. (www.s3graphics.com)..

Omschrijving: Windows heeft VTtrayp.exe niet nodig. VTtrayp.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 147,456 bytes (31% van alle voorkomende bestanden), 163,840 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/vttrayp.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Het proces heeft een zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand. Bestand VTtrayp.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. VTtrayp.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 3% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als VTtrayp.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het VTtrayp.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over VTtrayp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

VTtrayp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.