Home > Bestanden > VVSN.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus VVSN te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen VVSN.exe als malware, bv. TrendMicro herkent het als ADW_WHENUSRCH.C, en Microsoft herkent het als Adware:Win32/WhenU.A.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de VVSN.exe worm

Hints om VVSN.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update VVSN. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat VVSN.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

VVSN.exe bestandsinfo

Het proces VVSN hoort bij de software VVSN Module of CS Source MusicPlayer van WhenU.com (www.whenu.com)..

Omschrijving: Vvsn.exe is een spyware/adware toepassing van WhenU, die vaak wordt geïnstalleerd als onderdeel van gedownloade toepassingen vanaf het internet, in het bijzonder van programma’s voor het delen van bestanden en ‘gratis’ tools. Het houdt je surfgedrag in de gaten en stuurt gegevens naar een centrale server, zodat je gerichte advertenties te zien krijgt. De meeste antivirus en antispyware programma’s zullen deze toepassing herkennen en hij dient van je PC te worden verwijderd.

Gedetailleerde Analyse: VVSN.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. VVSN.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (usually C:\Program Files\VVSN\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 107,520 bytes (95% van alle voorkomende bestanden) of 181,248 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/vvsn.exe.html 
Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het is geen Windows systeemcomponent. Het programma is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het VVSN.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
63 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over VVSN.exe, deel je kennis dan en help anderen.

VVSN scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.