Home > Bestanden > vzbb.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus vzbb te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen vzbb.dll als malware, b.v. Sophos herkent het als Dynamic Toolbar, en F-Secure herkent het als Adware.SearchNugget.A.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de vzbb.dll worm

Hints om vzbb.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update vzbb.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat vzbb.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Vzbb.dll bestandsinfo

Het proces vzbb.dll hoort bij de software onbekend van Verizon Communications (www.verizon.com)..

Omschrijving: vzbb.dll is geïnstalleerd op sommige computers met een Verizon internetverbinding. Met dit programma heeft u toegang tot alle extra opties van uw internetverbinding in de Internet Explorer browser. Als u deze opties niet wenst te gebruiken dan kan dit programma probleemloos worden gestopt en verwijderd worden van uw computer.

Gedetailleerde Analyse: vzbb.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand vzbb.dll bevindt zich in een submap van C:\Windows of soms in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 1,111,104 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/vzbb.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 4E7BD74F-2B8D-469E-D0FC-E57AF4D5FA7D. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het kan Internetbrowser monitoren. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand vzbb.dll is geen Windows systeembestand. Vzbb.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het vzbb.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
64 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over vzbb.dll, deel je kennis dan en help anderen.

vzbb scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.