Home > Bestanden > W2PBrowser.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een W2PBrowser fout

W2PBrowser.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of W2PBrowser.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om W2PBrowser.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Samsung AnyWeb Print. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat W2PBrowser.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

W2PBrowser.dll bestandsinfo

Het proces Samsung AnyWeb Print (Web2Print Browser) hoort bij de software Samsung AnyWeb Print (versie v.2, v.1) van Samsung Electronics Co. (www.samsung.com)..

Omschrijving: Windows heeft W2PBrowser.dll niet nodig. W2PBrowser.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,236,992 bytes (55% van alle voorkomende bestanden) of 1,973,760 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/w2pbrowser.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is AA609D72-8482-4076-8991-8CDAE5B93BCB. Programma is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als W2PBrowser.dll. Controleer daarom het W2PBrowser.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over W2PBrowser.dll, deel je kennis dan en help anderen.

W2PBrowser scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.