Home > Bestanden > W3dbsmgr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een W3dbsmgr fout

W3dbsmgr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of W3dbsmgr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om W3dbsmgr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Database Service Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat W3dbsmgr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

W3dbsmgr.exe bestandsinfo

Het proces Database Service Manager hoort bij de software Pervasive Software PSQL of Pervasive.SQL (versie V8 Workgroup, 2000i Workgroup) of Pervasive PSQL (versie v10 SP3 Workgroup) of Pervasive.SQL Workgroup of Pervasive's Database Products van Pervasive Software (www.pervasive.com)..

Omschrijving: Windows heeft W3dbsmgr.exe niet nodig. W3dbsmgr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 106,546 bytes (89% van alle voorkomende bestanden), 102,450 bytes, 106,564 bytes, 435,496 bytes of 435,488 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/w3dbsmgr.exe.html 
Bestand W3dbsmgr.exe is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. W3dbsmgr.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

  • Als W3dbsmgr.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 94,208 bytes. Het programma heeft een zichtbaar venster. W3dbsmgr.exe is geen Windows systeembestand. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet.
  • Als W3dbsmgr.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 102,400 bytes. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, User Shell Folders). Het bestand is geen Windows systeemcomponent.
  • Als W3dbsmgr.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 106,546 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als W3dbsmgr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het W3dbsmgr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
61 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over W3dbsmgr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

W3dbsmgr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.