Home > Bestanden > w3wp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een w3wp fout

W3wp.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of w3wp.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om w3wp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update IIS Worker Process. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat w3wp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

W3wp.exe bestandsinfo

Het proces IIS Worker Process hoort bij de software Internet Information Services of Network SSL ODBC van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: w3wp.exe is belangkrijg voor Windows. Bestand w3wp.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 7,168 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 19,968 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/w3wp.exe.html 
W3wp.exe is een Windows systeemcomponent. W3wp.exe is een bestand met Microsoft signatuur. De toepassing is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk.

Als w3wp.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 86% gevaarlijk. Bestandsformaat is 798,208 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Bestand w3wp.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het is geen Windows kernbestand. W3wp.exe kan zichzelf verbergen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als w3wp.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het w3wp.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
35 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over w3wp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

w3wp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.