Home > Bestanden > WajamUpdater.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WajamUpdater fout

WajamUpdater.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WajamUpdater.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WajamUpdater.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Auto-updater. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WajamUpdater.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WajamUpdater.exe bestandsinfo

Het proces Auto-updater hoort bij de software Wajam van Wajam..

Omschrijving: Windows heeft WajamUpdater.exe niet nodig. Bestand WajamUpdater.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 109,064 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/wajamupdater.exe.html 
Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het programma is niet zichtbaar. WajamUpdater.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WajamUpdater.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het WajamUpdater.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over WajamUpdater.exe, deel je kennis dan en help anderen.

WajamUpdater scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.