Home > Bestanden > waol.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een waol fout

Waol.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of waol.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om waol.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AOL Software. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat waol.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Waol.exe bestandsinfo

Het proces AOL Software of America Online of AOL hoort bij de software AOL of America Online van AOL (www.aol.com) of America Online (www.aol.com)..

Omschrijving: waol.exe is onderdeel van software, dat geïnstalleerd wordt door America Online. Als AOL uw internet provider is dan moet u dit programma niet verwijderen of stoppen. Als u dit programma namelijk stopt of verwijderd zal uw internetverbinding niet meer goed werken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft waol.exe niet nodig. Waol.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - usually C:\Program Files\America Online 9.0a\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 39,472 bytes (24% van alle voorkomende bestanden), 37,464 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/waol.exe.html 
Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is geen Windows systeembestand. Waol.exe is een bestand met Verisign signatuur. Waol.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Waol.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk.

Als waol.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk. Bestandsformaat is 39,208 bytes. Het programma heeft een zichtbaar venster. Er is geen bestandsinformatie. Bestand waol.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als waol.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het waol.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
73 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over waol.exe, deel je kennis dan en help anderen.

waol scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.