Home > Bestanden > wbload.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een wbload fout

Wbload.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of wbload.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om wbload.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WindowBlinds. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wbload.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wbload.exe bestandsinfo

Het proces WindowBlinds hoort bij de software WindowBlinds - http://www.windowblinds.net van Stardock Systems (www.stardock.com)..

Omschrijving: wbload.exe is onderdeel van de bureaublad software WindowsBlinds. Deze software biedt verschillende stijlen (thema’s) voor je Windows bureaublad. Als je hier geen gebruik van wilt maken, kun je dit programma veilig verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft wbload.exe niet nodig. Wbload.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 437,760 bytes (65% van alle voorkomende bestanden), 422,912 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wbload.exe.html 
Wbload.exe is geen Windows systeembestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma is niet zichtbaar. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Wbload.exe kan onthoud inputs, andere programma's manipuleren en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als wbload.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het wbload.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wbload.exe, deel je kennis dan en help anderen.

wbload scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.