Home > Bestanden > wbsys.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een wbsys fout

Wbsys.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of wbsys.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om wbsys.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WindowBlinds. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wbsys.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wbsys.dll bestandsinfo

Het proces WindowBlinds hoort bij de software WindowBlinds (versie 4.x for x86 machines, 5.x for x86 machines) van Stardock.Net (www.stardock.net)..

Omschrijving: wbsys.dll is onderdeel van de Stardock WindowsBlinds waarmee de gebruiker het voorkomen van de Windows desktop kan veranderen. Het is een daemon die de instellingen van de gebruiker voor een specifieke skin onthoudt. Het linkt de gekozen skin, lettertype en positie aan een thema en onthoudt dit voor toekomstig gebruik.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft wbsys.dll niet nodig. Bestand wbsys.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 36,864 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 42,672 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/wbsys.dll.html 
Het is geen Windows systeembestand. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). Wbsys.dll kan andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als wbsys.dll, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het wbsys.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wbsys.dll, deel je kennis dan en help anderen.

wbsys scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.