Home > Bestanden > wcescomm.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een wcescomm fout

Wcescomm.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of wcescomm.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om wcescomm.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ActiveSync Connection Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wcescomm.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wcescomm.exe bestandsinfo

Het proces ActiveSync Connection Manager of Connection Manager of Microsoft ActiveSync hoort bij de software Microsoft ActiveSync of Pocket PC Connection Wizard van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Microsoft ActiveSync is een gratis programma waarmee u gegevens synchroniseert op een Windows CE-gebaseerde handheld PC met een desktop computer. De ActiveSync Connection Manager is een kern onderdeel van ActiveSync, het loopt automatisch tijdens het opstarten en draait op de achtergrond, op zoek naar de aansluiting van een ondersteunde draagbare PC, op dat moment begint de synchronisatie.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft wcescomm.exe niet nodig. Wcescomm.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ - e.g. C:\Program Files\Microsoft ActiveSync\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,289,000 bytes (32% van alle voorkomende bestanden), 401,491 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wcescomm.exe.html 
Wcescomm.exe is geen Windows systeembestand. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het proces is niet zichtbaar. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als wcescomm.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het wcescomm.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wcescomm.exe, deel je kennis dan en help anderen.

wcescomm scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.