Home > Bestanden > WDBtnMgr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WDBtnMgr fout

WDBtnMgr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WDBtnMgr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WDBtnMgr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WD Button Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WDBtnMgr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WDBtnMgr.exe bestandsinfo

Het proces WD Button Manager hoort bij de software WD Button Manager van Western Digital Technologies (www.wdc.com)..

Omschrijving: Windows heeft WDBtnMgr.exe niet nodig. WDBtnMgr.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 364,544 bytes (43% van alle voorkomende bestanden), 339,968 bytes, 331,776 bytes, 335,872 bytes of 274,432 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/wdbtnmgr.exe.html 
Het bestand is geen Windows kernbestand. Bestand WDBtnMgr.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Programma heeft geen zichtbaar venster. WDBtnMgr.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk.

Als WDBtnMgr.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 43% gevaarlijk. Bestandsformaat is 364,544 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 143,360 bytes, 360,448 bytes of 339,968 bytes. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. WDBtnMgr.exe is geen Windows kernbestand. WDBtnMgr.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WDBtnMgr.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het WDBtnMgr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over WDBtnMgr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

WDBtnMgr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.