Home > Bestanden > WDC.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WDC fout

WDC.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WDC.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WDC.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WDC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WDC.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WDC.exe bestandsinfo

Het proces WDC Application of Websense Client Agent hoort bij de software ATK Package of WDC Application of ATK Hotkey of Remote Filtering Client of Websense Client Agent van ASUS (www.asus.com) of Websense (www.websense.com)..

Omschrijving: Windows heeft WDC.exe niet nodig. Bestand WDC.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 174,648 bytes (55% van alle voorkomende bestanden), 479,232 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wdc.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. WDC.exe is geen Windows kernbestand. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het is een bestand met Verisign signatuur. WDC.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 30% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WDC.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het WDC.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over WDC.exe, deel je kennis dan en help anderen.

WDC scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.