Home > Bestanden > WDelMgr20.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus WDelMgr20 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen WDelMgr20.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de WDelMgr20.exe worm

Hints om WDelMgr20.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WDelMgr20. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WDelMgr20.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WDelMgr20.exe bestandsinfo

Het proces WDelMgr20 hoort bij de software WDelMgr20 van onbekend..

Omschrijving: WDelMgr20.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand WDelMgr20.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 57,344 bytes (76% van alle voorkomende bestanden) of 45,056 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/wdelmgr20.exe.html 
WDelMgr20.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het WDelMgr20.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
58 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over WDelMgr20.exe, deel je kennis dan en help anderen.

WDelMgr20 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.