Home > Bestanden > wdfmgr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een wdfmgr fout

Wdfmgr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of wdfmgr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om wdfmgr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update wdfmgr.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wdfmgr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wdfmgr.exe bestandsinfo

Het proces Windows User Mode Driver Manager hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Windows User Mode Driver Framework van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: wdfmgr.exe implementeert de User Mode Driver Manager; de "wdf" in de naam staat voor "Windows Driver Foundation", een poging van Microsoft om de driverscompatibiliteit binnen Windows te verbeteren. Wdfmgr.exe is een onderdeel van Windows Media Player versie 10 of hoger. Dit wordt automatisch geïnstalleerd op Windows XP met Service Pack 2 (SP2) en is vereistdoor veel nieuwere drivers.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft wdfmgr.exe niet nodig. Bestand wdfmgr.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 38,912 bytes (98% van alle voorkomende bestanden), 55,808 bytes en nog 11 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wdfmgr.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Bestand wdfmgr.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 19% gevaarlijk.

  • Als wdfmgr.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 96% gevaarlijk. Bestandsformaat is 477,696 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand wdfmgr.exe is geen Windows kernbestand. Wdfmgr.exe kan onthoud inputs.
  • Als wdfmgr.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 478,290 bytes. Het proces heeft een zichtbaar venster. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\RunServices, MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Wdfmgr.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als wdfmgr.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het wdfmgr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
137 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wdfmgr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

wdfmgr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.