Home > Bestanden > wdService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een wdService fout

WdService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of wdService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om wdService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WebDrive. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wdService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WdService.exe bestandsinfo

Het proces WebDrive hoort bij de software NetDrive of WebDrive of WebDrive Service of Webdisk Client of Wanadoo Espace Partagé of Microsoft Office Groove Setup van South River Technologies (www.southrivertech.com)..

Omschrijving: wdService.exe is onderdeel van de WebDrive service van Novell. Dit programma laat je netwerk drives toekennen aan FTP sites. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig van je computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft wdService.exe niet nodig. WdService.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ of in C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 94,208 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 172,032 bytes en nog 11 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wdservice.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Programma heeft geen bestandsomschrijving. WdService.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als wdService.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het wdService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wdService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

wdService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.