Home > Bestanden > WebmailPlugin.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WebmailPlugin fout

WebmailPlugin.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WebmailPlugin.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WebmailPlugin.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update jZip Webmail plugin. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WebmailPlugin.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WebmailPlugin.dll bestandsinfo

Het proces jZip Webmail plugin hoort bij de software jZip van Discordia (www.bandoo.com)..

Omschrijving: Windows heeft WebmailPlugin.dll niet nodig. Bestand WebmailPlugin.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 591,296 bytes (97% van alle voorkomende bestanden) of 589,824 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/webmailplugin.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 647FD14A-C4F1-46F4-8FC3-0B40F54226F7. Er is geen omschrijving van het programma. Programma is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Het is geen Windows systeembestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WebmailPlugin.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het WebmailPlugin.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over WebmailPlugin.dll, deel je kennis dan en help anderen.

WebmailPlugin scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.